2017-01-28 08:05:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Megismerkedhet valakivel

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars belépett a Kos jegyébe. Egy társasági összejövetel nem várt örömöt okoz. Jól érzi magát baráti társaságban, közeli ismerőseivel. A szerelmi esélyei is megnőnek, ha ön egyedülálló, akkor itt az ideje ismerkedni, flörtölni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szerelmes hangulatú hétvége vár önre. Ami igazán boldoggá tenné, az egy romantikus vacsora a párjával – ön remek szakács, kápráztassa el a kedvesét a főzőtudományával! Ne is tervezzen sok programot a következő két napra, inkább pihenéssel töltse az időt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egész nap, de főként délután sokkal gyorsabban tud majd elintézni mindent, mint ahogy gondolta volna – ekkora időzítse a bevásárlást és a házimunkát. Ne csináljon nagy ügyet abból, ha élete párja más véleményen van bizonyos kérdésekben. Ettől még tökéletes lehet a harmónia önök között.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Valaki túl sokat követel öntől, ön pedig úgy érzi, hogy az elvárásoknak mindenáron meg kell felelnie. Erőlködéssel nem sokra megy. A feszültség szétforgácsolhatja a figyelmét, így pedig elveszítheti a lényeget.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ragyogó híreket hall. A csillagok szerint a változások nyugodt, kiegyensúlyozott és anyagilag biztos jövőt ígérnek. Fontos, hogy most csak a saját érdekeit nézze!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szívügyekben legyen rámenős és határozott, most önnek kell megtennie a kezdő lépést, ha kiszemelt valakit magának. Az illető ugyanis túlságosan fél a visszautasítástól, ezért nem vallja be az érzéseit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy baráti beszélgetés a terített asztal mellett egészen máshová helyezi a súlypontokat. Olyan ajánlatot kap, ami nehéz választás elé állítja. Hallgasson az ösztöneire, és bízzon a megérzéseiben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön is érzi már, hogy itt az ideje a megújulásnak – ebben támogatja a mai újhold, ami a Vízöntő jegyében jár. Ha teheti, időzítse mára a fodrászt, vagy a kozmetikust, és néhány új ruhadarabbal is kísérletezhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygók fogékonyabbá teszi önt a megfázásokra, és most az influenzát is könnyebben elkaphatja. Nagyon kellene vigyáznia magára. Mindent lassabban csináljon, mint eddig, több nyugalomra van szüksége.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Családi ügyeket illetően ne üljön fel a kósza híreknek: csak annak higgyen, amit a saját szemével lát. És még akkor se vádaskodással induljon neki, hanem próbálja meg empatikusan szemlélni a problémát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valakivel megismerkedhet, akivel szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy érzi, az illető szokatlan módon megérintette. Ha ma találkozik vele, akkor pedig egészen meg is dobogtathatja a szívét.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egész heti szorgalmának és összeszedettségének is köszönheti, hogy a mai napon végre teljesen átadhatja magát a pihenésnek. Bár önben még buzogna a munkavágy, azért ezt már kár lenne túlzásba vinnie. Lassítson, lazítson!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: